PROJEKTARBETSDAG 3







och snart går vi på semester (lov).

PROJEKTARBETSDAG 1

Idag har vi haft projektarbetsdag och vi har till största delen arbetat med att bli klara med affärsplanen vilket vi snart är och lärarna var nöjda och belåtna, likaså vi. Vi har också hämtat ut paket med magneter så att vi skall kunna börja producera plattorna, hämtat ut kex på kexfabriken som vi blivit sponsrade med och skall bjuda er goa och glada på när ni såklart kommer och hälsar på oss på öppet hus om några veckor och på mässan i vår. Sprayfärger har vi också fått tag på så att vi skall kunna spraya balla mönster på plattorna, önskemål? Säg gärna till så skall vi se vad vi kan göra. Vi skall även beställa färger så att vi får precis de färger vi är ute efter. Kommer bli bra när allt börjar styra upp sig!


SPÄNNANDE!

Det står rätt still i all marknadsföring nu och det ska vi ändra på. Har föööör mycket med affärsplanen att göra men en sak som är bra är att om ni kommer och hälsar på oss på mässan i november på Mimers hus. Vi kommer att meddela datum och tid längre fram. Ni kan få smaka på ballerina vanilj kladdkaka kakor om ni är riktigt snälla. På onsdag, torsdag & fredag så skall vi alla fem slå våra kloka huvuden ihop och jobba som aldrig förr efftersom vi har projektarbetsdagar. Då skall vi skriva mer om vilka vi är, vad vi gör och förhoppningsvis skall vi ha plattor klara att börja sälja när dessa tre dagar lidit mot sitt slut. SPÄNNANDE! SÅ.. gör er beredda på en bildbomb snarast! Håll ögon och öron öppna

BESTÄLLNING PÅ G!

Idag är det mitt i skolveckan, onsdag, och idag har G och F beställt produkter som kommer inom en vecka och då.... då ska vi producera plattor som aldrig förr!

Idag beställde vi hem magnetplattor och sugproppar, kommer bli grymt!


Profilbild



Ny profilbild på facebook, mer om oss kommer snart! Stay tuuuuneed

Måndag 4:e oktober!

Nu är det ny månad och en massor av saker att göra. Vi har nu börjat skriva på affärsplanen vilket innebär mycket pappersarbete, skall också köpa in allt material så vi kan börja sälja vår produkt så fort som möjligt. Är ni intresserade av vår produkt, skriv ett mail med namn och telefon nummer så skriver vi upp dig på en lista och hör av oss så fort produkten är klar.

Annars borde ni bli vän med oss på facebook där ni snart kommer kunna se mer om vad vi gör på dagarna osv - Barrettes Uf på facebook alltså! KRAM

RSS 2.0