beställa

Sitter här och planerar inför mässan, hur montern ska se ut, hur mycket plattor vi ska tillverka inför mässan och massa annat som måste planeras. Om du vill köpa platta på plats så skall vi vara med på Våga Vara Egen mässan på svenskan mässan 3-4 mars där du kan köpa plattor eller beställa om du vill ha eget mönster. Du kan också beställa platta nu - 50:- för färdigt mönster och 60:- för eget mönster + eventuell frakt. Släng iväg ett mail med ditt önskemål till: [email protected]om där skriver du Namn, Om du vill ha din platta skickad eller om du vill möta upp oss på plats och också vilket mönster du vill ha, om du vill ha eget mönster så bifoga en bild.

Barrettes

Hej! Idag är det projektarbetsdag vilket betyder att vi kan ägna hela dagen åt att arbeta med företaget och göra alla småsaker som vi inte haft tid med innan.

Det har gått jätte bra för oss då vi har sålt mer plattor än vad vi förväntades att göra och vi har nu just blivit klar med delårsrapporten. En tråkig sak är att vi blev disskade i tävlingen med affärsplanen som vi hade jobbat jätte hårt med, anledningen var att vi inte hade scannat in våra namnunderskrifter som tydligen var en grundläggande sak att ha med för att kunna tävla men vi hade tyvärr inte blivit informerade om hur vitigt det var.
Så nu satsar vi på att tävla i kategorierna bästa innovation och bästa hantverk.

Ikväll är det dags för mässeminarium inför säkerheten på UF- mässan.

RSS 2.0